Utoljára módosítva: 2018.03.21.

Az weblaunch.hu webhelyen található valamennyi információ a Weblaunch (Service Master Hungary Kft., Székhely, levelezési cím: 2870 Kisbér, Kossuth Lajos u. 5., Adószám: 13124133-2-11, Cégjegyzékszám: 11-09-024962, Email: info@weblaunch.hu) kizárólagos tulajdonát képezi és az 1999. évi LXXVI. törvény alapján teljes körű szerzői jogvédelem alá esik. A webhelyen található valamennyi információ felhasználása, feldolgozása, másolása, terjesztése, tárolása a jogtulajdonos Weblaunch kifejezett hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti.

Az weblaunch.hu webhelyen található információk szabadon megjeleníthetők, nyomtathatók és letölthetők, amennyiben azok személyes felhasználásra kerülnek. Kereskedelmi felhasználás esetén mindenképpen kérje az Weblaunch hivatalos hozzájárulását.

Az Weblaunch kellő gondossággal jár el annak érdekében, hogy az weblaunch.hu webhely aktuális és pontos információkat tartalmazzon, de nem vállal felelősséget, nem ad biztosítékot, szavatosságot a közölt információk pontosságára, érvényességére vagy teljességére vonatkozóan.

Az Weblaunch nem felel az weblaunch.hu webhelyhez való hozzá-, illetve hozzá nem férésből, illetve a webhelyen található információk felhasználásából származó károkért vagy hátrányokért.

Az Weblaunch fenntartja a jogot, hogy az weblaunch.hu webhely tartalmát, vagy annak egy részét bármikor, előzetes tájékoztatás nélkül módosítsa, törölje, felülírja, illetve a webhely elérhetőségét megszüntesse, továbbá nem garantálja, hogy a webhelyhez való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz.

Az weblaunch.hu webhelyen esetleg említésre kerülő, megjelenő védjegyek, szolgáltatások, termékek és cégek védett névvel és logóval rendelkező nevei és logói az adott cégek védjegyei és a említésük, megjelenítésük kizárólag cég termékeinek vagy szolgáltatásainak azonosítását szolgálja.

Az weblaunch.hu webhely tartalmazhat más webhelyekhez kapcsolódó linkeket, vagy utalásokat, de az Weblaunch ilyen más oldalak tartalmáért való felelőssége nem áll fenn és nem felelős ezen tartalomból eredő semmilyen kárért vagy hátrányért.