Egy koleszszoba olajaiEgy főiskolás lány tapasztalatait osztom meg veletek. Azt, hogy a kollégiumban hogyan tudja támogatni az immunrendszerét, hogyan segítik őt az illóolajok a lelkileg és energetikailag is hullámzó időszakokban.

Nyilvánvalóan a család olajhasználó régóta, így természetes volt számára ez a fajta "kapaszkodó", de tapasztalatait megélve és megosztva ő már egy újabb generációt képvisel, és anyagilag is erőfeszítés nélkül profitál. A NingXia Nitro ™ - 100% -os tisztaságú, terápiás minőségű illóolajokat kombinál természetesen erős összetevőkkel.


A NingXia Nitro egy teljes mértékben természetes táplálékkiegészítő a napi energiaigény kielégítéséhez és a szükséges szellemi éberséghez. Egyszerű, kényelmes módszert kínál az összeszedettebbé váláshoz és a fizikai teljesítmény támogatásához. (Vizsgaidőszakban turbó fokozatot ad.)


Clarity - Segíti a tiszta elmét és erősíti a mentális éberséget és vitalitást. Fokozatosan növeli az energiaszintet, és nagy hangsúlyt fektet a lélekre és az elmére.(Ugyanakkor tartalmaz olyan olajokat, melynek görcsoldó, vagy éppen émelygést enyhítő hatása van.)


Borsmenta - A tudatos lélek megtisztítására és stimulálására. A kutatások azt mutatják, hogy a mentális feladatok során belélegzett borsmenta aroma segíthet a figyelemben, a teljesítményben és a fókuszban. Ha csak úgy nincs rendben a gyomor, arra is jó, mélyen belélegezve hihetetlenül tisztítja az agyat, élénkít. (Másnaposság esetén is ehhez nyúlunk)


En-R-Gee - Rozmaring, boróka, citromfű, szerecsendió, balzsamfű, szegfűszeg, fekete bors keveréke, amely segíthet az energiának természetes módon történő javításában anélkül, hogy túlzottan ösztönözne vagy olyan problémákat okozna, amelyek kellemetlenek lehetnek. Serkenti a keringést, javítja az éberséget.


BrainPower (teljesítmény) - Ez az olaj a mélykoncentrációt segíti elő, a fizikai energiát mentális energiává alakítja. Egy csodálatos olajkeverék, amelyet kifejezetten a mentális tisztaság és az "agyi köd" kiküszöbölésére terveztek. Segít az oxigént gyorsan eljuttatni az agyba. Támogatja az agy limbikus rendszerét, növeli a mentális kapacitást és eltávolítja a negatív programozást a sejtekből. Fontos tulajdonsága, hogy a szintetikus anyagoktól kialakult (szintetikus alapanyagú ételek, kozmetikai szerek, ilyen anyagokkal telt levegő) "agyködöt" is feloszlatja, megsemmisíti a receptorokban tárolt petrokémiai anyagokat. (Kedvenc koleszos olaj)


Common Sense - Olaj keverék a mentális funkciók (éleselméjűség) növeléséhez, fejleszti a döntéshozatali képességeket és támogatja mindennapi gondolkodási képességek erősítését.


Peace & Calming - Azaz béke és nyugalom. Oldja a feszültséget, a stresszt, az álmatlanságot, megnyugtat, segíti a relaxációt. talpba masszírozva nyugodt éjszakát, könnyebb elalvást biztosít. Az egyik legnépszerűbb olaj porlasztva is.


Stress Away - A illatos illóolaj keverék természetes megoldás a napi stressz leküzdésére, fejleszti a mentális válaszreakciókat. A Stress Away-t lehet használni a csuklón, fülön helyileg alkalmazva. Csodálatos vanília és méz illata van. (Mindig kéznél van) Valor - kifejezetten az energiák kiegyensúlyozására és bátorságra, bizalomra és önbecsülésre alkották. Fokozza egyéi belső erőforrásaink megnyílását. (Reggel indításnak, parfüm helyett)


NingXia Red - "napi betevő" Energetizálja, erősítse és töltse fel szervezetét NingXia Reddel, amely egy természetesen finom magas tápanyagtartalmú farkasbogyó ital. Fokozott antioxidáns hatásával alapvető táplálékkiegészítő, amely a fontos energiarendszereket táplálja.


Thieves - Rendkívül hatékony az immunrendszer támogatásában és az általános jó egészségben. Vírusölő, antiszeptikus, antibakteriális, fertőzésellenes olajkeverék. A legnépszerűbb olajok egyike. Porlasztva a levegőben található mikroorgazmusok megsemmisítésére irányul. Erejét mutatja, hogy 3-4 óránként max.15 percig porlasszuk csak fertőzéses időszakban!


RC - Az illóolaj keverék erős terápiás minőségű illóolajokat tartalmaz, amelyek élénkítő hatásúak, Különösen a mellkas és a torok területére ajánlott. Az RC egy csodálatos keverék, amely a tél nélkülözhetetlen olaja.


Purification - Diffúzálva megtisztítja a levegőt környezeti szennyeződésektől, beleértve a cigaretta füstöt, olaj- és egyéb kellemetlen szagokat (Legyen szó pl. kollégiumban különösen ciki kellemetlen cipőszagról.)


A Thieves a bacikat öli, a Purification a szagokat, a Levendula az állandó illatosító. A Peace & Calming az esti levezető. Ez a négy olaj a diffúzorral a koleszszoba (inkább már koleszszobák) állandó "berendezése".


A problémákat soroltuk, de nagyon szeretjük az Ylang Ylang édes, lágy, virágos illatát. Jázmint teszünk magunkra, ha randira megyünk, olajokkal ízesítünk, de nagyon szeretjük a különböző olajkeveréket. mindig rendel valaki valami újat. A betegségeinknél pedig előkapjuk a "nagykönyvet" és máris megvan a megoldás. Saját patikánk van, illatokkal gyógyulunk.


Ahogyan mi mondani szoktuk... mindegy, van rá olajunk! :)