Koronavírus megbetegedés elleni védekezés olajozottanKészítettem egy kis összefoglalót készíteni a koronavírussal kapcsolatban, megelőzési tanácsokról, és az általunk javasolt termékekről, amik támogathatnak minket ebben a nehéz időszakban.
Többen megkerestetek ebben a témakörben, hogy mit használjunk, ha megfertőződünk? Már a kérdés is butaság, is az egész világon kísérleteznek a gyógyszerekkel, nyilván a Young Livingnek sincsenek koronavírust gyógyító termékei! Sőt! Mindig kiemeljük, hogy az illóolajok és illóolajos termékek nem gyógyszerek! Mankót, segítséget nyújthatnak a gyógyulás felé vezető úton, de elsődleges célunk a prevenció, a megelőzés, a szervezet jólléte! Ne várjuk meg, hogy a szervezetünk megbetegedjen, figyeljünk az egészségünkre minden nap!

Az első és legfontosabb a higiénia. A fertőtlenítés. Ha nem tud az egész család otthon maradni (de amúgy is), fontos hogy fertőtlenítsük legalább a kilincseket, hazaérve a boltból a szemüveget, a kocsikulcsot, minden olyan eszközt, amivel bevihetjük a lakásba a vírust. Nekem az a taktikám, hogy a teraszon erre a célra kihelyezett ládába pakolok, és a telefon és a szemüveg kivételével mindent ebbe teszek.
​A telefont és a szemüveget lefújom Thieves spray-vel, kézfertőtlenítő gél is mindig van nálam. A zöldségeket és gyümölcsöket is átöblítem. A mosogatóba töltök vizet, bele egy kupak Thieves tisztítószert, és átforgatom benne. Biztos, ami biztos, ki tudja, ki fogdosta őket össze.
Itt találjátok a vegyszer- kemikáliamentes háztartási tisztítószereket, szappant és kézfertőtlenítőket, amik a gyermekekre és a háziállatokra is veszélytelenek (logikus módon a használatuk veszélytelen, nem a fogyasztásuk...)


Egyre több helyről hallani, hogy annak az egyik oka, hogy a kor előrehaladtával nő vírusfertőzés tüneteinek súlyossága, a test oxigenizációja. Ezért is hangoztatják folyamatosan, hogy a vérképző szervi betegségben szenvedők a veszélyezteti csoportba tartoznak. Hiszen az oxigénszállítás a vörösvérsejtek feladata. Tehát most tényleg az egyik legfontosabb, hogy napi 2-3 liter VIZET fogyasszunk! A vírusok melegágya a cukor, a fehérlisztes termékek, ezeket próbáljuk csökkenteni. Szedjünk C vitamint (Super C -Young Living),
​probiotikumot (Life 9 - Young Living) és D vitamint, erősítsük az immunrendszerünket! Van a Young kivingnek egy fantasztikus étrend-kiegészítő kapszulája, az Inner Defense, ami immunerősítő, és fantasztikus vírusölő hatású illóolajat tartalmaz! (Ez mind orvosi tanács, nem saját kútfőből találtam ki.)
A webáruházban kiskereskedelmi árak szerepelnek, keress a -24% kedvezményért!

Pszichikailag mindenki számára megterhelő időszak ez, ha nem is félünk a vírustól, a bezártság, a szabadságunk korlátozása a gyereket és a felnőtteket is megviseli.
A neten millió tanácsot találunk, hogyan tölthetjük el az időnket, mi lehet pozitív hatással az érzelmeinkre, de sokan nem is gondoljuk, hogy az illatoknak milyen fantasztikus hatásuk van!
Kedélyjavító és stresszűző illóolajok: katt. ide!