Stresszűző illóolajokAz esszenciális olajok felé nyitni, többet jelent, mint illatokat érezni.
​Az élet minden területén számíthatunk rájuk.

Néhány tudományos gondolattal élve:
Az aromaterápia képes csökkenteni a stressz hatásait, és oldja a szorongást. Természetes esélyt ad az egészség, a szépség megőrzéséhez. Mostanában túl sok embert ér napi rendszerességgel stresszhatás. A nyomasztó kényszerek feszültségének csökkentése mindenképpen javunkra válik, és a belső egyensúly helyreállításával egyértelműen javítja az élet minőségét. A stressz, mint eredendő ok szinte minden fizikai és lelki betegség mögött ott áll. Rendszeres aromaterápiás kezeléssel módunkban áll csillapítani a szorongásokat, a nyugtalanságot, oldhatjuk a feszültséget, erőteljesen csökkenthetjük a stressz nyomán hirtelen fellépő vagy tartós fájdalmakat.


A szaglóideg az egyetlen érzékelési útvonal, amely egyenesen az agyba vezet. Ha a szagokat érzékelő szervek azonosítottak egy jó vagy rossz szagot, az idegsejtek a szagról szóló értesülést jóval azelőtt eljuttatják az A limbikus rendszer az idegrendszerre is hat. A vágyak, az indíttatás, a hangulatok, a megérzések és az alkotókészség mind a limbikus rendszer működésében eredeztethetők. Az illatok hatnak erre, ezért képesek javítani a psziché hogylétét, ezen keresztül erősítik a szervezet fizikai egészségi állapotát. Kutatások sora igazolta, hogy aki kellemes illatokkal veszi körül magát, annak nagyobb lesz az önbecsülése. A szagok megindítják a neurotranszmitterek (idegsejtek közti ingerületátvivő vegyület) és endorfinok (a morfiumhoz hasonló belső fájdalomcsillapító vegyületek) termelődését az agyban. Ezek a hormonszerző anyagok örömérzetet keltenek az emberben, és jó közérzetet idéznek elő. A neurotranszmitterek felelősek a nemi vágy feléledéséért, a stressz csökkentéséért, a fájdalomcsillapításért és az érzelmi egyensúlyért. agy limbikus rendszerébe vagy “szaglóagyba”, mielőtt a szagmolekulák odaérnének. A limbikus rendszer az agyalapi miriggyel és a hipotalamusszal összehangoltan működik.

Többet itt olvashatsz az aromaterápiáról.

No és akkor jöjjenek a varázsolajak. Használhatod őket helyileg, vagy diffúzorral porlasztva.


Stressaway:

Intenzív, édeskés illat jellemzi, Illóolajai: copaiba, lime, cédrus, vanília, ocotea és levendula. Nyugtatóan hat felnőttekre és gyerekekre egyaránt. Segít a mindennapos feszültség enyhítésében, sokan golyós fejjel kiegészítve parfümként használják.
Népszerűségét jelzi, hogy a családi csomagunknak is része. Fantasztikus illóolaj, mindig veled kell legyen!

Gratitude:
Rengeteget hallunk a COVID járvány okozta bezártság pozitív és negatív megközelítéséről. Szerencsére sokan átformálják a nézőpontjaikat, átgondolják az értékrendjüket. Mi is a legfontosabb ebben a rohanó és anyagi javaktól függő világban. Talán, ha helyén van az értékrendünk olyan válaszokat kapunk, mint az egészség, az emberi kapcsolatok, az idő, és még sorolhatnám.
Miután nekem ez az első olajom volt, és azóta is a kedvencem, nem hagyhatom ki. Este, vagy amikor a hangulatom kívánja, cseppentek magamra, jó mélyeket lélegzem, és hálát adok azért, amim van.
Az Újszövetségben szerepel egy történet, mely során Jézus meggyógyított 10 leprást, de közülük csak egy tért vissza, hogy kifejezze háláját.
Ez az olajkeverék ennek a hálás leprásnak a szellemét testesíti meg.
Olajai: balzsamfenyő, tömjén, koriander, mirha, ylang-ylang, bergamott, geránium.


Believe:

A hit ereje! A Believe helyreállítja a reményt, segíti a boldogság megélését. A nehéz helyzetekben sokkal jobban ragaszkodunk a vallásunkhoz, erősebben kapaszkodunk a hit erejébe. Ez az illat segít megnyitni az érzelmi blokkokat, újratölti az életenergiánkat, meghozza a belső béke érzését.


White Angelica
Biztos vagyok benne, hogy ha te nem is te, de valaki a környezetedben belehajtja magát a negatív gondolatokba, és ezt a negatív energiát végtelenül nehéz kezelni, rányomhatja a napjainkra a bélyegét. Ilyenkor kell előkapni a Fehér Angyalt! Növeli és erősíti az aurát, megújult erőt, védelmet nyújt saját spiritualitásunkban. Frekvenciája semlegesíti a negatív energiákat, és biztonságérzetet nyújt. 12 olaj keveréke, köztük olyanokkal, mint a rózsa, aminek a legmagasabb a rezgése, vagy az angyalgyökér és a szantálfa.


Release
Elengedés. Előfordulhat, hogy nem sikerül elengedned a haragot, a dühöt, amit ez a kiszolgáltatott helyzet hozott magával.
A harag érzésével vigyázni kell, hiszen a májban méreganyagot termel! A Release illóolaj megnyitja a tudatalattit a tobozmirigy stimulálásával, hogy elengedhesd az érzelmi traumáid. A legerősebb érzelmi olajaink egyike.


Végül bármilyen ciprusos olajat meleg szívvel ajánlok. Ezek az illóolajak vidámságot, jókedvet hoznak. A gyerekek is imádják őket.

Vigyázzunk egymásra! Erőt, kitartást, és mosolygós napokat, heteket kívánok nektek!