Raindrop technikaA Raindrop technika (Esőcsepp módszer) talán minden általános módszernél különlegesebb, hiszen terápiás minőségű illóolajokat viszünk fel a testre a jótékony hatás fokozása érdekében. Ez módszer az egyik legbiztonságosabb, non-invazív forma a gerinc egészségéért, jótékony hatású Young Living illóolajok helyi alkalmazásának segítségével.


Az Esőcsepp módszer kifejlesztése

Dr. Gary Young fejlesztette ki ezt a technikát, melynek alapjául az illóolajok antimikrobiális tulajdonságairól szóló kutatásai szolgáltak, és ehhez a VitaFlex technikát, a talp reflexpontjait, és az „effleurage” elnevezésű,

dakota indiánok által inspirált gerinc-bizsergéses, ún. tollsimító technika – az izmokra és idegrendszerre gyakorolt, finom simogatáson alapuló – módszert kombinálta. Mikor D. Gary Young ezt a technikát kifejlesztette, a a Young Living Raindrop készlet illóolajait az emberi egészre állította össze. A testi, érzelmi és szellemi egyensúly megteremtésének fontosságára fektette a hangsúlyt.


Az Esőcsepp módszer néhány erőteljes hatása

1. A testben, különösen a derék és a hát környékén fellépő nehézségek, diszkonfort érzések, gerincproblémák enyhítésében támogat.

2. Wellness – a terápiás hatású olajok normalizálják az idegrendszert, előkészítik azt a stressz, a szorongás, vagy a feszültség leküzdésére. Az olajok fokozzák a pozitív érzelmeket, mint az öröm és a boldogság, de segíthetnek abban is, hogy felszabadítsunk olyan negatív érzelmeket, amelyek tudat alatt tárolódnak a sejtek szintjén.

3. Különleges és erőteljes illathatásuk jó szolgálatot tesz hangulati, érzelmi és akár viselkedésbeli egyensúlyvesztés esetén is. Az illóolajok hatással vannak a limbikus rendszerre, ahol az érzelmek az "agy érzelmi számítógépében" tárolódnak

4. Izomnyugtatás– Az izmok, melyek fáradtak, túlterheltek, szintén profitálnak a Raindrop módszerből.

5. Tökéletes társa a szervezet tisztításának, méregtelenítésének.

Az olajok magas fenoltartalma segítenek megtisztítani a sejt receptorait és támogatják a szervezet méregtelenítését..

6. A módszer hatása messze túlmutat a fizikai előnyökön. A test energetikai központjainak kiegyenlítése és újbóli összehangolása. Az olajok segítik a testet abban, hogy harmóniába kerüljön azáltal, hogy megnyitja az energia áramlását a testben.​


Milyen gyakran kell a Raindrop technikát alkalmazni?


Teljesen egyéni. Néhány ember úgy érzi, hogy hetente egyszer, havonta egyszer, vagy három-négy havonta szeretné a Raindrop-ot használni. Fontos felismerni, hogy egyetlen alkalommal nem lehet egészséges testet varázsolni. Az egészségünket támogatja a lelki életünk gondozása, a testmozgás, a megfelelő táplálkozás, a szeretetteljes kapcsolatok, a pihenés, és Istennel való kapcsolattartás is.

Az egészséget befolyásolja mindaz, amit mondunk, látunk, csinálunk, hallunk és eszünk. Az esőcsepp technika egy olyan eszköz, amellyel elősegíthetjük a test egyensúlyának helyreállítását, amely segít a jó egészség megőrzésében.

A Young Living olajokat használni egy életmódot jelent, egy életérzés, egy minőségibb élet, fizikai és érzelmi jólét, "jól lét".


Kiegyensúlyozza a csakrákat

Életünk során kevesen mondhatjuk el, hogy Flow állapotban élünk különböző okokból. Ha valamilyen testi- vagy érzelmi sérülést szenvedtünk, akkor a létfontosságú energia áramlása blokkolódhat, vagy korlátozódhat. Amikor ez hosszú időn át történik, akkor a csakrák által energikusan táplált területek energia vagy prana (életerő) hiányoznak. Az esőcsepp technika ösztönzi az energia áramlását a gerincvelőben, feloldja a blokkokat. A gerinc központi pillérünk. Összeköt minket a földdel és az éggel. A gerincen keresztül fut a központi idegrendszerünk, és egyes szakaszokon a gerinc idegei elhagyják a gerincvelőt és kiterjednek a test minden részére, beleértve a végtagjainkat és a szerveket. Az energia a gerincünkön keresztül és a gerincvonal mentén is megtalálja a 7 fő csakra- vagy energiaközpontot.


Az Esőcsepp módszert egy félnapos, elméleti és gyakorlati tréning keretén belül lehet elsajátítani. Lehetőséget nyújtunk ezzel a családon belüli alkalmazásra és szakemberek számára egy különleges szolgáltatásbővítésre.


Szükség van hozzá egy Young Living Esőcsepp esszenciális olajkészletre. A készlet az alábbi kilenc, 5 ml-es esszenciális illóolajat és két 114 ml-es illóolajokkal dúsított masszázsolajat tartalmaz: Valor II illóolaj keverék, bazsalikom, ciprus, majoránna, oregánó, Aroma Siez (olajkeverék), borsmenta, kakukkfű, kúszó fajdbogyó, Ortho Ease masszázsolaj keverék és V-6 növényi olaj-komplex. Az 5 ml-es üvegcsékben egyenként nagyjából 80 csepp olaj található.

Egy csepp Young Living illóolaj 15-20 csepp hagyományos illóolajnak felel meg és egy készlet 8-10 alkalom elvégzéséhez elegendő.


A Raindrop készlet elérhető magánszemélyek és vállalkozással, EU-s adószámmal rendelkezők számára internetes rendelés útján egyaránt.

A Esőcsepp készlet YL tagsági felhasználói 24%-os kedvezménnyel vásárolhatják meg. A Young Living tagság díj- és kötelezettségmentes. Természetesen a készlethez kedvezmény nélkül is hozzá lehet jutni.

A készlet ára tagsági felhasználóknak (nem tartalmazza az Esőcsepp módszer elsajátításának díját): 126 EUR + 27 % ÁFA + szállítási költség

A tagság további előnyei(amennyiben szeretnéd kihasználni azt):

• egy fejlődő, támogató közösség részévé válhatsz

• további tapasztalatokra tehetsz szert az illóolajok sokrétű alkalmazási és felhasználási lehetőségeiről

• folyamatosan és ingyenesen juthatsz hozzá a felhasználást segítő információkhoz

• részt vehetsz a világ bármely pontján szervezett eseményeken és tréningeken

• ellátogathatsz bármely, számodra elérhető Young Living farmra és megtekintheted az illóolaj előállításának módját és folyamatát..


A Raindrop technika elméleti és gyakorlati részén egyszerre általában 6- 15 fő vehet részt. Minden résztvevő számára egy névre szóló oklevelet adunk át. Tanuld meg szakértőként és bővítsd szolgáltatásodat egy nem mindennapi módszerrel. Tanuld magánszemélyként, hogy a családod és a környezeted egészségét természetesen és hatékonyan támogasd!


Európában számos helyen, köztük Ausztria és Horvátország egyes 4* és 5* csillagos wellness szállodáiban élvezhetjük a Young Living alapítója által kifejlesztett, egyedi és erőteljes hatású technikát. Osztrák, német és magyar holisztikus orvosok, terapeuták évek óta alkalmazzák praxisaikban kiegészítésként.


Holisztikus, vegyszermentes termékeket kedvelő kozmetikusok, masszőrök sajátítják el a technikát szolgáltatásaik bővítése céljából és édesanyák, akik szeretnék a gyengéd, ám hatékony védelmet a család minden tagja számára.


A Young Living a méreganyagoktól mentes, tiszta termékeket tesz elérhetővé számodra. Az illóolajok mellett, illóolajokkal gazdagított táplálék kiegészítők, bőrápolási- és testápolási termékek, vegyszermentes tisztítószerek és még sok minden más is segít bennünket azért, hogy egy igazán tiszta, tudatos, mindennapi wellness élményekkel gazdagított életet élhessünk. D. Gary Young, a Young Living alapító tulajdonosa a megannyi illóolaj mellé megalkotta a Raindrop Technique™, azaz az Esőcsepp technikát. ​