A Young Living Raindrop technika egy egyedülálló, célzott technikát ötvöz a tiszta, természetes, terápiás minőségű illóolajokkal a mélyen harmonizáló és pihentető, energetizáló élmény érdekében. Olyan illóolajok sorozatát használja, amelyek segítik a szervezet természetes védekező képességét, valamint a szervezet keringési, légzőszervi, endokrin, emésztési és idegrendszerét.

Képzeld el az érzést, hogy egy mély és boldogan pihentető állapotba süllyedsz, miközben valaki a kilenc különböző terápiás minőségű olajjal kényeztet, amely mind gyógyító, mind harmonizáló hatású.

Ezek az olajok a dakota indiánok által inspirált gerinc-bizsergéses, ún. tollsimító technikával, egy csodálatos terápiás masszázzsal kombinálva segítik a gerincet és a testet, hogy saját belső gyógyító erejét használva segítse testünket a vírus-, gomba- vagy bakteriális problémák leküzdése során. Aktiválva a testben az energiaáramlást, feloldódnak a fájdalom vagy stressz által okozott blokkok, és könnyen távoznak a méreganyagok.

A Raindrop technika számos előnyei közül néhány:

  • A test energetikai központjainak kiegyenlítése és újbóli összehangolása. Az olajok segítik a testet abban, hogy harmóniába kerüljön azáltal, hogy megnyitja az energia áramlását a testben.
  • Csökkenti a stresszt és a szorongást. Az olajok fokozzák a pozitív érzelmeket, mint az öröm és a boldogság, de segíthetnek abban is, hogy felszabadítsunk olyan negatív érzelmeket, amelyek tudat alatt tárolódnak a sejtek szintjén.
  • Enyhíti az izomfájdalmakat, lazítja és nyugtatja azokat.
  • Támogatja az immunrendszert, a szervezet keringési, légzőszervi, endokrin, emésztési és idegrendszerét.
  • Az érzelmi jólétet és felszabadítást nyújt. Az illóolajok hatással vannak a limbikus rendszerre, ahol az érzelmek az "agy érzelmi számítógépében" tárolódnak
  • Segít a testrendszer méregtelenítésében. Az olajok magas fenoltartalma segítenek megtisztítani a sejt receptorait és támogatják a szervezet méregtelenítését..


Kiegyensúlyozza a csakrákat
Életünk során kevesen mondhatjuk el, hogy Flow állapotban élünk különböző okokból. Ha valamilyen testi- vagy érzelmi sérülést szenvedtünk, akkor a létfontosságú energia áramlása blokkolódhat, vagy korlátozódhat. Amikor ez hosszú időn át történik, akkor a csakrák által energikusan táplált területek energia vagy prana (életerő) hiányoznak. Az esőcsepp technika ösztönzi az energia áramlását a gerincvelőben, feloldja a blokkokat. A gerinc központi pillérünk. Ez jó helyzetben tart minket, és összeköt minket a földdel és az éggel . A gerincen keresztül fut a központi idegrendszerünk, és egyes szakaszokon a gerinc idegei elhagyják a gerincvelőt és kiterjednek a test minden részére, beleértve a végtagjainkat és a szerveket. Az energia a gerincünkön keresztül és a gerincvonal mentén is megtalálja a 7 fő csakra- vagy energiaközpontot.


Milyen gyakran kell a Raindrop technikát alkalmazni?

Teljesen egyéni. Néhány ember úgy érzi, hogy hetente egyszer, havonta egyszer, vagy három-négy hónaponként szeretne a Raindrop-ot használni.

Fontos felismerni, hogy egyetlen alkalommal nem lehet egészséges testet varázsolni. Az egészségünket támogatja a lelki életünk gondozása, a testmozgás, a megfelelő táplálkozás, a szeretetteljes kapcsolatok, a pihenés, az Istennel való kapcsolattartás,

Az egészséget befolyásolja mindaz, amit mondunk, látunk, csinálunk, hallunk és eszünk. Az esőcsepp technika egy olyan eszköz, amellyel elősegíthetjük a test egyensúlyának helyreállítását, amely segít a jó egészség megőrzésében.

A Young Living olajokat használni egy életmódot jelent, egy életérzés, egy minőségibb élet, fizikai és érzelmi jólét, "jól lét".

Raindrop Technique Csomag

A Raindrop masszázs a test különböző pontjain alkalmazza az illóolajokat úgy,
hogy az aromaterápia művészetét kombinálja a Vita Flex technikával és masszázzsal.
Ez a csomag forradalmi módszert kínál arra, hogy fizikális, mentális, és érzelmi
egyensúlyt, harmóniát adjon a testnek.
Tartalma : 9db 5ml-es olaj: Aroma Siez, Bazsalikom, Ciprus, Majoranna,
Oregánó, Borsmenta, Kakukkfű, Valor, Kúszó Fajdbogyó.
2db 114ml-es masszázsolaj: Ortho Ease, V-6 növényi olaj komplex​