Megújult a legnépszerűbb diffúzorunk!

Megújult az alap diffúzorunk, ami ősztől egy hatalmas kincs és segítség a családban, közösségi terekben, ahol sokan egy levegőt szívnak és sűrűbben vannak zárva az ablakok.

Alig egy hónap múlva újra iskola / óvoda és beindul a náthaszezon...


Íme az egyik legáltalánosabb tapasztalat a tanévkezdés kapcsán: "Szeptemberben mindössze két hét alatt a duplájára nő a forgalom a rendelőkben, az orvosok pedig rendkívül leterheltek a bölcsődék és óvodák megnyitását követően. A csoportok fele gyakorlatilag folyamatosan beteg, így nagy az újrafertőződés veszélye, amely könnyen felülfertőzéshez és komoly szövődményekhez vezethet. A gyermekorvosok mellett a felnőtt háziorvosoknál is megugrik a betegek száma (főként az idősebb korosztályból), hiszen a bölcsődéből hazacipelt vírusok a gyengébb immunrendszerrel rendelkező szülőket vagy nagyszülőket is könnyen megfertőzik." - hívta fel a figyelmet Dr. Póta György, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke. (Katt. a folytatáshoz....)


Ezen problémák elkerüléséhez ajánlom minden helyiségbe az orvosi műanyagból készült, tartós, 1 év garanciával rendelkező hidegpárásítónkat. Nagyon egyszerűen működik, és most megújult formában lehet rendelni!


Az új funkciók a következők:
- Új, sötétebb, szürke színű alsó rész
- 11 színes LED-es opció, beleértve a gyertyafényes villogási módot is
- 2 gomb található az eszközön, hogy az energia- és a világítási opciókat külön-külön vezérelhessük
- Teljesítmény / Köd opciók
- 5 órás üzemmódot (magas, eddig 4 óra volt) , 8 órás üzemmód (közepes) és 10 órás üzemmód (szakaszos 1 perc be / 1 perc kikapcsolás)

Ez utóbbi, azt jelenti, hogy ha reggel bekapcsolod a diffúzort a nappaliban, majd délután átviszed a gyerekszobába, tulajdonképpen -néhány csepp olajjal- folyamatosan fertőtlenítve tartod a lakás levegőjét.
A Young Living olajok megoldást nyújtanak a család "hétköznapi" problémáira. A Házipatika, vagy ahogy mi szoktuk nevezni, a Családi csomag (a csomag tartalma 12 terápiás hatású illóolaj és egy diffúzor) úgy lett összeállítva, hogy az egész családot szolgálja az év minden időszakában. Általánosságban azért mégis az őszi időszak az, amikor a legtöbben keresnek meg minket.


Vágj bele bátran, a hűségprogramról pedig újabb infókat küldök mindenkinek, akit érdekel. Regisztráció:https://www.youngliving.com/vo/#/signup/new-start?sponsorid=12195617&enrollerid=12195617&isocountrycode=HU&culture=en-EU&type=member


Most plusz ajándék is jár a családi szetthez! (Tőlem, ne keresd a cég oldalán! )
Kövess a facebookon is, csatlakozz a csoportomhoz! Itt pedig az Instagram oldalt találod. Várlak!